a Timbartnál kortárs bútorokat, tárgyakat és egyedi felületeket tervezünk együttműködve feltörekvő és elismert tervezőkkel és művészekkel világszerte, amelyek átalakítják a tereket és érzelmeket keltnek. vannak olyan bútorok, amelyek időtállóak: átlépnek generációkat, a művészet és a tervezés paradigmaváltásait, emlékeket és érzelmeket idéznek fel.

Az alapkollekciónkon kívül korlátok nélkül készítünk egyedi darabokat is, mivel a tervezési folyamatunk teljes mértékű testreszabhatóságot tesz lehetővé. A folyamatos alkotás iránti vágy mélyen gyökerezik a márkánk életében, szakértelmünk a fa körül koncentrálódik, de olyan különleges anyagokkal dolgozunk, amelyek jól kontrasztálnak vagy kiegészítik ezt a sokoldalú anyagot. Együttműködéseink túlnyomórészt collectible design darabokat eredményeznek.
„Szeretnénk áthidalni az űrt a tervezők és a gyártók között, felgyorsítva a tervezési folyamatot annak érdekében, hogy időtálló termékeket hozzunk létre. Mindig a minőséget biztosítjuk, a tervezéstől a kész termék létrehozásáig, minden lépésnél jelen vagyunk.”

– Cselovszki Márk, Társtulajdonos és Kreatív Igazgató

ALAPÍTÓI TÖRTÉNET

Először a milánói Salone del Mobile 2023 kiállításon debütált a Timbart alapítója és kreatív igazgatója, Cselovszki Márk által tervezett ZERO asztal az ikonikus Rossana Orlandi Galériában. Márk olyan egyedi tárgyakat, bútorokat és felületeket tervez és fejleszt, amelyek erősen gyökereznek a tervezés anyagi és technikai oldalának átfogó megértésében. Tervezési etikája a művészi szabadság és a technikai know-how egyensúlyára épül.
FENNTARTHATÓSÁG

TUDATOS BESZERZÉS | A Timbart egyik legfontosabb értéke a fenntartható erdőgazdálkodás megértése. Csak az engedéllyel rendelkező, fenntartható erdőkből származó fát használunk, és mindent Európában állítunk elő. Az ügyfél, aki minket választ, tudatosan támogatja ezeket az alapértékeket.

 

HELYI TERMELÉS | A Timbart elkötelezett a helyi beszállítók és gyártók támogatása mellett, így szoros együttműködést folytatunk helyi kézművesekkel és asztalosokkal a lehető legmagasabb minőség fenntartása érdekében. A kis mennyiségek előállítására specializálódott megbízható beszállítókkal és gyártókkal való együttműködés lehetőséget teremt kis léptékű termelési vonalak kiépítésére, amelyek előnyben részesítik a helyi közösségeket. Emellett különleges rugalmasságot biztosít az egyedi kérések megvalósításában.

 

VEGYSZERMENTES FELÜLETKEZELÉS | A reaktív felületkezelési eljárás a Timbart titkosan védett folyamata, így őrizzük meg a minőség és az egyediség érzékeny kombinációját. A felületkezeléshez használt anyagok 100%-ban organikusak és mentesek minden vegyszertől. Nem adunk hozzájuk semmilyen VOC-t vagy mérgező anyagot annak érdekében, hogy ügyfeleink és a Föld védelmét biztosítsuk.

 

Odie’s Oil – Hiszünk abban, hogy az általunk létrehozott felületek és bútorok több generációt is kiszolgálhatnak, ha extra gondossággal és figyelemmel kezelik őket.

TECHNOLÓGIA ÉS INNOVÁCIÓ TALÁLKOZÁSA

A Timbart a fafelületek minőségét egy alig ismert technológiával emeli a következő szintre. A reaktív felületkezelési eljárást az ősi Kínában alkalmazták, és 5000 éves múltra tekint vissza. Az az effektus, amit a különleges technológiával érünk el, az összes tanninsavat tartalmazó fafajnál működik. Ez a sav reakcióba lép titkos receptjeinkkel, amelyek varázslatos hatásokat és színeket hoznak létre, olyanokat, amelyek számunkra úgy tűnnek, mintha a fa természetes színe lenne, ahelyett, hogy foltokat vagy festéket érzékelnénk a felületen. Az eljárás három lépésből áll, és az ősi technológián alapul, melyet kombinálunk a modern kor követelményeivel.
FA – A LEGSOKOLDALÚBB ANYAG
A Timbart egyik legfontosabb értéke a Föld védelme és a fenntartható erdőgazdálkodás megértése, melyet cégként is képviselünk. Az ügyfél, aki minket választ, tudatosan támogatja ezeket az alapértékeket, ezért kiemelten fontosnak tartjuk, hogy már a fa kiválasztásának fázisában aktívabban bevonjuk az ügyfelet. Minden Timbart termék egyedi: kézi feldolgozással és különleges fafajták felhasználásával hozzuk létre őket, így a felületén néhány csomó vagy lyuk nem hiba, hanem a természet része, így a fa része is.

TEKINTSE MEG ASZTALKOLLEKCIÓNKAT +

ÉRDEKLŐDÉS

Kiterjedt gyártói hálózatunknak köszönhetően képesek vagyunk nagyobb léptékű projektek, például szállodák, éttermek, irodák és kiskereskedelmi terek egyedi, illetve beépített bútorainak és felületeinek a magas szintű kivitelezésére. Lépj kapcsolatba velünk az alábbi űrlapon keresztül.

Foglaljon időpontot

ÉRDEKLŐDÉS

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Értékesítési csapatunk 48 órán belül válaszol Önnek.

ÉRDEKLŐDÉS - Rólunk

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Értékesítési csapatunk 48 órán belül válaszol Önnek.