Halszálka padlók

A halszálka padló bármilyen enteriőrbe is kerül, rögtön otthonos légkört biztosít. A régi polgári lakásokból ismerős minta egy kis csavarral modernizálható – kérje akár egyedi színben, vagy extrém fafajból, vagy rézbetéttel. Elérhető léchosszúság: 580-800 mm standard méretben, de igény szerint egyedi méretben is kérhető. Elérhető lécszélesség: 90-146-185 mm standard méretben, de igény szerint egyedi méretben is kérhető. Elérhető alap fafajok: tölgy, kőris; egyéb elérhető fafajok: akác, amerikai dió, csertölgy, iroko, juhar, kerti dió, mahagóni, teakfa. Kérés esetén egzóták beszerzése sem okoz problémát. Kivitel: Tömör, vagy rétegelt. A rétegelt kivitel kombinálható padlófűtéssel és/vagy hűtéssel, valamint stabilabb.

KOLLEKCIÓ

YAS

TORRES

SEA

SALT

SABA

ROYALE

PICO

MONA

LUMMI

JURA

ÉRDEKLŐDÉS

Kiterjedt gyártói hálózatunknak köszönhetően képesek vagyunk nagyobb léptékű projektek, például szállodák, éttermek, irodák és kiskereskedelmi terek egyedi, illetve beépített bútorainak és felületeinek a magas szintű kivitelezésére. Lépj kapcsolatba velünk az alábbi űrlapon keresztül.

Foglaljon időpontot

ÉRDEKLŐDÉS

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Értékesítési csapatunk 48 órán belül válaszol Önnek.

ÉRDEKLŐDÉS - YAS

Kérjük, töltse ki ezt az űrlapot, hogy felvegye velünk a kapcsolatot. Értékesítési csapatunk 48 órán belül válaszol Önnek.